ännu en helg tillända

söndag, snart måndag, dags att sova kanske... arbetet är inlämnat iaf för opponering, endel ändringar kommer det bli... ta de på torsdag.... på fredag är denna kurs slut.

Å nu är helgen slut......
hade en toppen lördag.. fast en anningens kallt var det
var i Norpan redan vid 12, Folk parken var målet å förberedelse inför overallsinvigningen
Sen kom ettorna då var mina tår redan stelfrusna, men cidern smakade bra å värmde mig en anning.
tror de tyckte de var kul, skitigt blev det, vilket oxå var målet, hade de bara vatt lite varmare hade vi säkert hållt på en stund till.
Plocka ihop å begav oss till Moddan å Kallaz för en Pizza det var välbehövligt kan jag säga, å värmen var underbar
tiden går fort traskade ner till Konstantinopel där ettorna hade ordnat Tackfest för oss :)
Det blev lekar å annat skoj, vann i Twister (eller oavgjort mot Moddan) :)
tiden rann iväg, insåg att jag bara skulle kunna vara på Trappan max 45minuter så bestämde mig för att ta tolv tåget hem..... hade de inte vatt för arbetet å simmet hade jag stannat i Norpan. få ta de nästa gång....

Idag har jag skrivit de sista på arbetet, hmm sådär blev de men men... sen simmet där gruppmammorna ordnat fika å bad på äventyrsbadet :) åkte en massa vattenrutchkan (eller hur de nu kan stavas) mot barnen :)
hade dunder kul

Nu är de nog allt dags för sängen, sovmorgon imon, läsa in sig till opponeringen å sim, ska jag nog orka med
Denna veckan med sen är kurs 5 slut, å vi går in i nästa fas kurs 6 ska bli spännande... mer om det en annan gång

Natti Natti

kört fast

just nu kommer jag ingenstans, iaf inte med det egna arbetet.
tänker på en sak sen glömmer jag de lika fort när jag ska skriva ner det....

huvudet dunkar vilket kan vara en anledning till att jag inte kommer någonstans. Promenad med älskling var skönt, men icke hjälpte de med inspirationen.

Tur att det är Greys ikväll, kan behövas. Upp tidigt imon å skriva. förhoppningsvis kan jag vara ganska klar på fredag, vill njuta av helgen.

ett bad skulle kanske hjälpa, ja varför inte?

text analys, eget arbete

börja kännas att jag gick upp vid sex idag, vilket är den stora nackdelen med flytten till Linkan.
men det går, händer inte så ofta, å nu ska jag inte bege mig till skola på riktigt förräns om en vecka.

Vilket innebär att det är eget arbete hemma som gäller. Det tar emot, vet inte vad jag ska börja riktigt.
det vi ska göra är att analysera ett politiskt miljödokument, för mig föll valet på ett tal av Peter Eriksson. ska använda mig av argumentatiosnanalys och ekocentrismen för att analysera detta.... hmmm orkar inte ens förklara vad detta innebär, kan få läsa arbetet sen kanske när de är klart.
Igår känndes allt tungt inför arbetet, idag har det lättat och när jag stängde ner dokumentet stod det på cirka 1200 ord, halvvägs kan man säga. MAX 3000 ord är det som gäller.
Imon ska jag ta tag i själva analysandet på rikgit vi får se hur de går. Köpt mina färgpennor för att få de pedagogiskt, hehe vi får väl se hur de går.................................. som sagt.

Att vara hemma å plugga en hel vecka kan vara jobbigt, en massa saker som helt plötsligt är mycket roligare, ja diska kan vara kul :)
Men jag ska ha pli på mig, till helgen vankas det partaj, overallsinvingning, tackfest å mitterminskravll på en å samma dag. Så då gäller det att närma sig slutet på analysen, det ska gå!!!

Nu lockar sängen mest av allt, ska unna mig en sov morgon, iaf sova tills jag vakna, vilket lär blir runt 7-8, men då ska jag ligga kavr å bara njuta av min underbara säng :)

Sov sött

underbara lördag

veckan har rullat på haft en hel del att göra kanske kan det vara därför de gått så snabbt. Inte överdrivet mycket plugg eller jo egentligen, bara det att jag inte fått tummen ur å börja med eget arbete. Men i helgen står det högt på listan.
Känns underbart att det är helg och jag inte har en massa planerat. Idag blir det en liten utflykt med Cilla, Therese å Mia till Ljungsbro, för att köpa lite choklad å ha de allmänt trevligt. Ska bli trevligt. Kanske bir de lite cholklad köpt oxå mums mums.
Sen får jag nog allt ta tag i plugget när vi kommer hem. Imon är de simtävling i Linkan men bara em så imon ska jag unna mig en underbar sovmorgon.
Nästa vecka är jag nästan helt schemafri, eget arbete är de viktiga då, måste få lite struktur på det där pluggeriet så ska de nog gå bra.................... hoppas iaf :)

Nä nu är de snart dags att åka!

livet rullar på

livet bara flyter på, att skriva blogg är ingenting jag direkt prioritera för tillfället. Tiden finns inte. Visst egentligen tar det väl inte så lång tid, men varje minut är viktig.
Skolan går bra, massa plugg mest hela tiden, känns som hela klassen är i lite små chock, det liksom bara började, men snart är den här kursen slut, oj vad tiden går fort. Men fortfarande känns det som att vi precis har börjat.

Trivs med mitt "nya" liv här i Linköping, åka buss till skolan är egentligen ganska mysigt, visst inte lika mysigt när man vet att hade jag bott kvar i Norrköping hade jag kunnat sova en timme till. Men att dela mitt liv ännu mer med Jon känns så mycket viktigare. Att han finns här hemma när jag kommer hem, eller jag vet att han snart kommer komma hem,gör att jag orkar med allt jobbigt. Han är min stöttepelar :) Älskar dig!
Vissa dagar är jag aldrig hemma känns det som, skola, Mip, MAX och simningen tar sin tid, men jag trivs med det och så länge jag känner att jag hinner med skolan tänker jag förtsätta.
Jag har väl egentligen aldrig varit typen som sitter hemma en hel dag å bara glo på tv. Jag uppskatta härliga tv kvällar också men inte varje kväll.

Just nu längta jag efter en mys helg med Jon, en helg när ingen av oss har ngt direkt planerat. Förhoppningsvis blir det till helgen. Jag har simtävling söndag em, så inte mkt som är planerat. Det är viktigt att ta hand om varandra. Nu ska jag ta hand om mitt plugg.
Hoppas att jag snart kommer uppdatera igen :)

RSS 2.0