helg

ja helg igen ja å efter denna väntar endast en veckas jobb till underbart är bara förnamnet vill jag lova.
Blir nog att vi åker till Linkeboda på lördag eller söndag nästa helg.

Idag har vi varit i Halmstad å badat i havet jag, mammsen å pappsen var det mkt trevligt, pappas stol gick sönder haha han satte sig rakt igenom jäkla vad vi skrattade, sen är stolen sen 70-talet å har varit med på varända campingsemester under min uppväxt, så den hade väl gjort sitt.

Igår var jag å Jon hos hans bror å sambo, åt god grillmat, pratade å avslutade kvällen med BUzz super roligt är det vill verkligen ha det.
Imorse kände jag mig bakis som tusan varför lyckas jag alltid med det, kan man ju undra.
Trevlig kväll var det iaf

blir grill här hemma ikväll oxå Jon är i Gbg å ser på iron maiden, kommer hem inatt ngn gång.
imon ska vi till mormor ¨ska blir kul inte så ofta vi ses å nu vet vi inte hur länge hon  kommer på kvar i huset så måste passa på att vara där ute.

seg känner jag mig blir slappis nu tills vi ska börja med maten

längesedan

ja tiden till att blogg finns inte riktigt nu under sommaren, eller rättare sagt jag tar mig inte tiden, det är inget jag prioritera just nu, för det är så mkt annat som är så mkt viktigare för mig.

Att vara hemma på sommaren är underbart till stor del, klart att det är jobbigt för det är inte här jag bor egentligen jag kan inte göra som jag vill. Men att vara nära familjen är great. Trodde det skulle bli jobbigare, men att kunna växla mellan mina två familjer gör det hela enklare.

Mammsen träffar jag nästan jämt jobba ihop, luncha ihop cykla till och från jobbet ihop, ute å går efter jobbet eller hitta på ngt annat skoj. Vi har verkligen skoj ihop älskar mammsen min. Njuter av tiden vi har nu för till hösten blir det inte allt för ofta som vi träffas ska dock försöka komma hem hem lite oftare nu då jag inte ha ngt sim borde tiden finnas

Om nästan exakt två veckor landar vi i NY om jag längtar? ja det kan ni ge er fan på
sista rycket på jobbet hm dagis kanske det kan kallas, ska bli skönt när tanten inte är där mer
hemskt att tänka så men en på jobbet är så falsk å elak, står inte ut med sådana människor....

nä nu ska jag slö surfa läsa cosmo sen sova, upp tidigt imon igen

RSS 2.0