utbildning, skola, beslut

sektionsutbildning hela dagen lång bara jag å Kallaz från Mip som var där.... inget bra intyck av oss inte. Jo av mig å Kallas men inte av sektionen som helhet....
måste säga att jag är imponerad av utbildningen, den var både väldigt intressant, innehållsrik och lärorik :)
gick ett pass om ekonomi och rollen som kassör vill lära mig mer :)

Under ett block fick vi utbya ideér känndes som vi gör mkt väldigt bra fick en massa roliga frågor :)
Grön sektion  - en intro i miljökunskap typ hehe de kunde vi, känndes bra att kunna säga att vi börjat jobba med detta :)

Ikväll är de en massa plugg, litt.sem på måndag blä orkar verkligen inte ta tag i det, motivationen ligger på noll...... tv mys med mig själv får det nog allt bli med :)

känns som att det aldrig försvinner, bara byggs på en massa - min att göra lista, som att luften går ur mig.... behöver samla ny energi men var????

Tänt massa ljus å längar till julmyset

ny kurs, nya problem, nya möjligeheter

just nu händer det en massa saker runt omkring mig, ibland känns det som att jag är en bricka i splet, ibland som att jag bara är en åskådare, att jag ser mitt liv passera, att jag inget kan göra att det bara händer.
Just nu är det en massa olika saker i skolan, svårt att veta vad som ska prioriteras, allt väl egentligen men det funka inte, jag orkar inte. Allt annat runt omkring då?
det som gör att jag orkar, att jag känner mig som en bricka i spelet som jag själv kan styra är mina möjligheter att påverkar, alla har vi möjligeheten vi måste bara ta den!

Ny kurs ja, kurs 5 gick åt skogen på slutet, en väldigt onödig å orelevant kompletering, skapade ett stort problem i min planering, min värld rasade ihop och jag insåg hur beroende jag är av att det går som jag tänkt, av Jon - han stötade och hjälpte mig verkligen, jag hade inte fixat det utan dig, av att människor faktiskt tror på mig - tack alla för all uppmuntran.
Kurs 5 var viktigt måste vara godkänd för att kunna söka Australien, så nu är min ansökan komplet iaf :) känns bra, vill veta om jag har möjligehten att åka, sen får jag fundera, försöker släppa de nu å ta funderingarna då, nu orkar jag inte fundera, få se hur de bli.... är jag verkligen beredd på detta? den som lever få se

Kurs 6 spännande, lärorik å väldigt rolig!

i helgen ska jag slappa, ta vara på mig själv, sektions.utb på lördag då ska jag lära mig en massa nytt, Jon har besök så de blir tid till att plugga med kan behövas!

Nu drömmer jag om alperna, inte lång tid kvar :) kommer bli underbart, precis vad som behövs mellan två kurser :)

Julen hemma ska bli toppen umgås med familjen, släkten å vännerna!  EN intensiv men rolig vecka förhoppningsivs!

en dryg månad kvar av kursen tiden försvinner vart tar den vägen?

RSS 2.0